Meny

07-02-2019

PRESSRELEASE GÖTEBORG

SGD köper Golvgrossisten Törnkvist o Berg AB Göteborg

Till våra kunder och leverantörer

Svegab Växjö, en del av SGD under ägaren Storskogen 3 Invest AB, kan idag meddela att vi förvärvat Golvgrossisten Törnkvist o Berg AB i Göteborg.   Svegab Växjö ingår i en företagsgrupp bestående av sju sammanslagna företag:

Svegab i Malmö AB, Svegab i Växjö AB, Fredbergs Golvgrossist i Skövde, Golv och Byggterminalen i Norrköping, Norrköpings Plattsättning AB, Golvproffsbutiken i Stockholm AB Västberga samt Infra City samt Golvgrossisten i Dalarna AB.

Med Golvproffsbutiken kommer vi få en stark partner och ett fotfäste även i Göteborg. SGD har skrivit nytt avtal med Castellum om en 800 m2 stor ny butik som blir klar i vårdagarna och kommer ge Göteborg möjligheten att få möte alla SGD’s leverantörer i nya fräscha lokaler. Mer information kommer.

 

- Per Strömqvist, VD för företagsgruppen, kommenterar köpet:

Med Golvgrossisten i Göteborg får vi den partner vi saknat inom vår golvgrossiströrelse på Sveriges västligaste  marknad ! Vi välkomnar Mattias Berg med ny personal in i golvgrossistgemenskapen där mycket erfarenhet och kunskap finns samlad. Tillsammans kommer vi kunna utveckla även Göteborg till att bli en stark spelare inom gruppen med sitt strategiska läge.

- Mattias Berg, Platschef Golvgrossisten: ”Att få komma med i Storskogen familjen känns otroligt bra då de vet vad en riktig Golvgrossist ska göra för att serva kunderna samt ge leverantörerna den bästa presentationen mot våra gemensamma kunder.  Jag känner mig trygg och stolt att få bidra till en konsolidering av Sveriges Golvgrossist rörelse. Detta öppnar upp många möjligheter för oss då vi kommer expandera i nya lokaler. Välkomna på invigning i vår”

- Christer Hansson, Styrelseordförande för Svegab och övriga golvgrossister i företagsgruppen: ”Med dagens viktiga strategiska inköp markerar vi återigen vår vilja att bygga Sveriges ledande Golvgrossist. Vi ska ge våra kunder den bästa servicen och våra leverantörer den bästa möjligheten som marknaden kan erbjuda att visa kvalitetsprodukter för landets alla proffs inom kategorin golv och kakel. Nu finns SGD i Göteborg! Också!”

Info om golvgrossisten i Göteborg ------>  http://www.golvgrossisten.com/

 


 

08-01-2019

UZIN UZIN UZIN!

Från K2000,170 m.m - golv till tak lagerhåller vi numera UZIN till gamla & ny kunder.


01-01-2019

NYTT ÅR!

Fredbergs önskar alla ett tack för gånga året!

Vi laddar för ett nytt spännande år, ihop med er! 


 

22-10-2018

NYFÖRVÄRV!

Öjvind Settergren börjar på Fredbergs som serviceman på lagret och turbilschaufför.

 


01-04-2018 

Personal

Personal

Här har ni hela personalstyrkan hos oss på Fredbergs.

Läs mer
Turbil

Turbil

Här ser ni vilka dagar och städer vår turbil besöker.

Läs mer
Leverantörer

Leverantörer

Här hittar ni våra samarbetspartners och leverantörer.

Läs mer